Over ons

Visie

“Voor elk probleem vinden wij een oplossing”, luidt ons devies. Door eerst goed te luisteren naar uw zorgen en wensen, en dan in overleg te bepalen welke oplossing wij kunnen aanbieden. Soms volstaat een advies, andere keren leiden wij de onderhandelingen met de andere partij, en indien nodig starten wij een gerechtelijke procedure.

Als dit mogelijk is, geven wij de voorkeur aan het bekomen van een minnelijke schikking. Bij een minnelijke schikking bent u zeker van het resultaat, terwijl u bij een proces afhankelijk bent van het oordeel van de rechter, waardoor verrassingen niet zijn uitgesloten.

Ervaren

Battheu, Battheu & Verbeke is een gedreven en toegankelijk advocatenkantoor met ruime ervaring. Sabien Battheu, Michiel Battheu en Tine Verbeke runnen samen het kantoor dat onder meer actief is in de volgende rechtstakken : familie- en jeugdrecht, verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, strafrecht, ondernemingsrecht, incasso (debiteurenbeheer), huurrecht en schuldenregeling.

Toegankelijk

Onze aanpak is laagdrempelig, met bijzondere aandacht voor een persoonlijke aanpak van uw dossier. Wij staan dicht bij de cliënten, luisteren naar uw – soms alledaagse – problemen en zoeken naar de beste oplossing, afgestemd op uw noden. Wij richten ons zowel tot particulieren als ondernemingen.

Over Battheu, Battheu & Verbeke was last modified: februari 15th, 2021 by admin