Expertise

Complexe wetgeving

De toepasselijke wetgeving is vaak niet zo eenvoudig. Daarom doet u er goed aan bij twijfel een advocaat te raadplegen. Wij kennen de wet, beheersen de taal, kennen de valkuilen, de juiste procedures en gebruiken. En we weten waar een rechter op let, hoe zij/hij de wetgeving kan interpreteren. Dat is een absolute meerwaarde. Voor een leek is het recht soms een doolhof waar hij makkelijk in kan verdwalen. Wij wijzen de juiste weg. Zeker in complexe zaken heeft u een specialist nodig met kennis van zaken.

Als volksvertegenwoordiger schreef Sabien Battheu in de commissie Justitie onder meer mee aan het nieuwe echtscheidingsrecht en de hervorming van de wetgeving over onderhoudsgelden, met als doel deze wetgeving te moderniseren en menselijker te maken.

Ook Michiel Battheu is actief op het domein van het familierecht, maar zijn focus richt zich evenzeer op het ondernemingsrecht, aannemingsrecht en verkeersrecht.

Tine Verbeke behaalde de erkenning als jeugdadvocaat. Zij is ook bijzonder actief op het domein van het familierecht en het strafrecht en zeker ook het jeugdrecht.

Michiel Battheu en Tine Verbeke treden geregeld op als schuldbemiddelaar bij procedures van collectieve schuldenregeling (bij overmatige schuldenlast).

Sabien Battheu en Tine Verbeke worden geregeld aangesteld als bewindvoerder over de goederen en/of over de persoon.

Expertise was last modified: februari 15th, 2021 by admin